KONYA / MERAM - Nuri Pakdil Anadolu Lisesi

Marka tescili

Değerli mesai arkadaşlarım, sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz,
bu gün, tüm paydaşlarımıza huzurlu , mutlu ve kaliteli bir eğitim- öğretim imkanı sunmak için çıktığımız 3. yılımızda çok önemli bir eşiği geçmiş bulunmaktayız. Resmî bir kurum olan “Türk Patent ve Marka Kurumuna” yapmış olduğumuz başvurumuz, 7 aylık bir inceleme süreci sonucunda olumlu sonuçlanmış, okulumuz eğitim-öğretim hizmetleri alanında marka olarak tescil edilmiştir. İlgili kurum tarafından uzun incelemelerin sonucunda ulaşmış olduğumuz bu güzel netice, tüm okul olarak çıkmış olduğumuz kaliteli eğitim verme gayemizin tescillenmesi demektir. Daha nice güzel başarılara hep beraber olmak ümidi ile. Bu güzel başarıda emeği olan müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize , öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Yayın: 27.01.2024 - Güncelleme: 27.01.2024 16:07 - Görüntülenme: 59