KONYA / MERAM - Nuri Pakdil Anadolu Lisesi

Nis

Futsal takımımız grubu namağlup tamamlayarak yarı finale çıkmaya hak kazanmıştır

Nis

Konya okulsporlari mücadelesinde Genç Erkek B Voleybol takımımız grup mücadelesinin ardından Klasman grubun da Ali Ulvi Kurucu Ihl'sini 3-0 yenerek 3.olmustur . Ekibimizi tebrik ediyoruz.

Nis

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI VE HAYAT BOYU ÖĞRENME/SERTİFİKASYON UYGULAMA YÖNERGESİ

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi yayınlanmıştır.

Yönerge ve Eklere Ulaşmak için Üzerlerine Tıklayınız

Nis

Öğrencimiz Kader SAKMAN Okullar arası wushu sanda da branşında +48 sikletinde Gençler A kategorisinde Konya 1. si olmuş ve Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Nis

Öğrencimiz Can Tuna ACAY Wushu Sanada 76-80 kg da 1. oldu. Mayıs ayında Sakarya'da yapılacak  müsabakada Türkiye bölge finallerine katılacak.

Nis

Öğrencimiz Ülkü Saniye AKKAŞ Okullar arası wushu sanda da branşında +65 sikletinde Gençler A kategorisinde Konya 1. si olmuştur. Tebrik ederiz kızımızı.

Kütüphane haftası etkinliğimiz

Okuldan Randevu Al

Mrt

Gelenekselleştirmeyi planladığımız şehir dışı gezilerimizde bu sene Bursa-Çanakkaleye gidiyoruz.

Ramazan Dayanışmamıza Davet

Değerli mesai arkadaşlarım, sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz,
bu gün, tüm paydaşlarımıza huzurlu , mutlu ve kaliteli bir eğitim- öğretim imkanı sunmak için çıktığımız 3. yılımızda çok önemli bir eşiği geçmiş bulunmaktayız. Resmî bir kurum olan “Türk Patent ve Marka Kurumuna” yapmış olduğumuz başvurumuz, 7 aylık bir inceleme süreci sonucunda olumlu sonuçlanmış, okulumuz eğitim-öğretim hizmetleri alanında marka olarak tescil edilmiştir. İlgili kurum tarafından uzun incelemelerin sonucunda ulaşmış olduğumuz bu güzel netice, tüm okul olarak çıkmış olduğumuz kaliteli eğitim verme gayemizin tescillenmesi demektir. Daha nice güzel başarılara hep beraber olmak ümidi ile. Bu güzel başarıda emeği olan müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize , öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Bizi merak mı ediyorsunuz....

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı II.Dönem Veli Toplantısı

Nuri Pakdil Anadolu Lisesi Okul Marşı

Bizi merak mı ediyorsunuz? Sizi fazla yormayalım o zaman...:=))